Прилагодени Бизнис решенија
Нашето искуство во градење на бизнис решенија се соединува со нашите обврски да се прифататат и надминат очекувањата, нудејќи сигурност на нашите клиенти.
 
БПО
Спроведуваме квалитетен софтверски аутсорсинг сервиси на клиенти на високо ниво од 2005 година.
 
ИТ Консалтинг
Акота поседува искуство и знаење во советување на бизниси како најдобро да се користи информационата технологија за да ги постигнат своите бизнис цели.

Софтверски решенија

Нашите софтверски решенија се софтверски системи по мерка кои ги нудиме на бизнис и институциски клиенти. Ние го креираме секое решение согласно специфични побарувања, со цел да ја маскимизираме вредноста.
 
Дигитално менаџирање
Навлезете во потенцијалот на базирани знаење на интелигентни компјутерски системи со Акота Stratosem.
 
Сервисно ориентираната архитектура
СОА имплементацијата на Акота претставува флексибилност и интероперабилност на веб сервисите во вашата организација.

Продукти

Клиенти